13-годишна ученичка изчезна след детска дискотека, откриха трупа й заровен в гора

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Тялото на 13-годишна ученичка бе открито в село край руския град Котовск. Тийнейджърката изчезнала след дискотека в селския Дом на културата.

Момичето изчезнало вечерта на 7 март в селото. След като органите на реда получили съобщение за нейното изчезване в региона започнали мащабни издирвателни дейности с участието на полицаи, следователи, доброволци и водолази.

Разследващите са задържали заподозрян за убийство – 35-годишен жител на Котовск. Мъжът заявил, че е ударил момичето с колата си и, за да скрие тялото й, го удавил в близка река. След това водолазите в продължение на два дни безрезултатно изследвали дъното на реката на посоченото предполагаемо място. В крайна сметка трупът на ученичката е намерен на друго място – заровен в гора.

Разследването продължава, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи точната причина за смъртта на момичето. На заподозрения в убийството е избрана мярка за неотклонение под формата на задържане.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook