Царицата на киселото мляко изби рибата в Гласът на България

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

„Гласът на България“ вече има своя владетелка! Рут-Констанс Койнарска влезе в шоуто в неделя вечерта с титлата Царица на киселото мляко и с убеждението, че е изяла повече бацилус булгарикус от всеки друг.

Талантливата певица, която пя ария за първи път в историята на музикалното риалити, има специални отношения с полезния продукт още от раждането си. Веднага след като се появила на бял свят, майка й я захранила с кисело мляко.

По-късно то се превърнало в любимата й храна. Преди няколко години Рут скрепила още по-силно връзката си с млечната вкусотия, след като случайно попаднала на обява за конкурса „Мис Кисело мляко“. „Ах, това съм аз!“, възкликнала тя и, разбира се, моментално се включила надпреварата.

Освен с киселото мляко, 19-годишната брюнетка демонстрира забележително разбирателство с музиката. Перфектното й изпълнение на арията „O mio babbino caro“ от операта „Джани Скики“ на Пучини развълнува журито и й осигури място в отбора на Михаела Филева.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook