Хайдутинът Стоян от Фермата затри честта си и всичко, което постигна

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Хайдутинът на Фермата – Стоян Маджаров, който миналата седмица постигна най-достойната победа на арената, затри всичко, което постигна – и достойнството, и честта си, излагайки се пред цяла България. Той доказа, че наистина никога не е късно да станеш за резил, пише “Стандарт”. 

Тази седмица гайдарят, когото фермерът Мария направи ратай, се контузи. Когато дойде моментът Мария да избере първи дуелист, тя направи „общо събрание” и публично го попита как се чувства.

Изборът бе между него и актрисата Дая, която има панически ужас от дуелите. Стоян зае мъжката позиция и каза, че няма проблем да се яви на арената.

Така спаси красавицата, която в момента е във вихъра на любовния триъгълник между магьосника Данчо от Габрово и пилота Петър, когото вече наричат Аполон на Фермата.

Стоян изненада всички като вместо достойна битка с младите петлетата Калоян или Петър изба за втори дуелист най-възрастният играч чичо Митко.

Голяма заслуга за това имаше адвокатката Милена, която непрекъснато го облъчваше да избере чичо Митко, за да е сигурно, че ще го бие и ще продължи играта.

Стоян посочи мъжа с шест пръста от Мелник, който смайва всички с познанията си по българска история и когото фермерите приемат за пример и наричат икона. Изпитват огромно уважение към него и никой никога не мисли да го предизвика на дуел.

Фермата изригна от възмущение, когато Стоян избра чичо Митко за втори дуелист, обвинявайки отново гайдаря, че не е мъж. Маджаров разви обаче особена теория пред самия чичо Митко и пред Мария – че има план да падне на арената, след което да посочи Милена за фермер и когато всички скочат срещу избора му, да изберат чичо Митко за фермер.

Така ще му гарантира още седмица недосегаемост във Фермата. Продукцията, разбира се, разкри плана и на „общо събрание” ребром постави въпроса.

Ако искаш да излезеш от играта – вратата е отворена, обяви Андрей. И тогава Стоян изуми всички като се обърна на 180 градуса и каза, че не симулира, че ще даде всичко от себе си на арената.

Когато чичо Митко му даде разпределението на битките, Стоян разви нова история  – че на дуела миналата седмица се е контузил и най-вероятно има счупени пръсти на краката – нещо, което лекарският преглед досега не е установил. И медицински екип го изведе за повторен преглед и ядрено-магнитен резонанс.

Той разкри, че нито има счупване, нито пукване нито какъвто и да било сериозен медицински проблем. Много тъпотии направих и не се гордея с тях, изплака Стоян. Но – вече бе оставил впечатлението, че шикалкави и не се държи достойно.

Цирк някакъв направи, коментира чичо Митко. Имаше просто мускулна треска, обяви пчеларката Надя. И обвини Стоян: Замини си, не посягай на чичо Митко, ни се изгуби, дори и да останеш във Фермата, няма да има приемане. Това е игра, понякога се играе мръсно, обобщи магьосникът Данчо.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook