Учител по математика от Казанлък докосвал ученички, за да задоволи извратените си желания

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

От пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив съобщиха за една изключителна гадост! Ето за какво по-точно става въпрос: “Окръжен съд – Стара Загора осъди на 4 години лишаване от свобода 69-годишния учител по математика от Казанлък Стоян Ганчев.


Той бе признат за виновен, че в периода от месец септември 2016 г. до декември 2017 г. е извършил многократно блудствени действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на общо 10 малолетни и 1-но непълнолетно лице.


Cпoрeд oбвинeниeтo мъжът ocъщecтвявaл физичecки кoнтaкт c тeлaтa нa пocтрaдaлитe, като голяма част oт нeприcтoйнитe му прoяви били нa рaбoтнoтo му мяcтo като учител по информационни технологии и математика в ОУ “Кулата“ и ОУ “Георги Кирков“ Казанлък, a други – в aпaртaмeнтa му, където давал частни уроци по математика.


Пред съда подсъдимият призна вината си, поради което делото се гледа в условията на съкратено съдебно следствие и даде възможност наложената присъда от 6 години лишаване от свобода да бъде намалена с 1/3. При определяне на наказанието съдебният състав прие като смекчаващи обстоятелства възрастта на подсъдимия и това, че според заключението на съдебно-медицинската експертиза се счита за болен – страда от педофилия. Това обаче не го освобождава от отговорност, подчерта при четене на присъдата председателят на съдебния състав съдия Тоньо Тонев.

Решението на Окръжен съд – Стара Загора може да бъде обжалвано и протестирано в 15-дневен срок пред Апелативния съд в Пловдив”.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook