Семейството на Ники не може да прибере тялото му от Испания! Да помогнем за последен път!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Напусналият живота на 8 март Ники от Асеновград не може да се прибере у дома! Над 4000 евро ще струва транспортирането на тялото на момчето от Испания – сума, непосилна за семейството.

„Мили хора, много от вас са се свързали с близките на Ники, за да поднесат съболезнования и да предложат помощта си. Благодаря от тяхно име! Наистина е нужна спешна помощ. Транспортирането на нашето момче от Испания ще надхвърли 4000 евро. Наличните средства в дарителската сметка в момента не могат да бъдат използвани за тази цел. Ако някой има желание и възможност, може отново да помогне финансово”, пишат близки до момчето в социалните мрежи.

По молба на семейството даренията ще се събират във фитнес зала T-GYM в Асеновград или в кметството в Горни Воден. За допълнителна информация тел. 0899882311.

За живеещите в чужбина – PayPal [email protected]

Припомняме Ники от Асеновград остана в тежко състояние в болницата в Испания след последните две хирургически интервенции, осма и девета поред.

„През всички тези години на борба, Ники никога не е бил в по-трудна ситуация. Битката му е изключително тежка. Всеки ден прави физиотерапия, защото не е ставал от леглото повече от месец. Болките му са изтощаващи. Духът му, обаче е несломим! Такъв, какъвто го познаваме. Този всекидневен ад би смазал всеки. Не и него!“, писаха негови близки в социалните мрежи.

Близо 10 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази. Младият мъж премина през тежки медицински процедури, които омаломощиха не само тялото, но и бяха истинско изпитание за психическата му издържливост. Последните две години бяха най-трудните за асеновградчанина. Хиляди българи се включиха в благотворителните кампании за събиране на средства за лечението му, Община Асеновград също многократно отпускаше пари от бюджета си, но, за съжаление, болестта победи Николай.

Източник:глас.бг

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook