Птици падат мъртви по целия свят при мистериозни обстоятелства, никой не знае защо

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Последните седмици са белязани от мистериозни събития по света, които са свързани с много странни случаи на смърт на птици. Пернатите падат мъртви на земята по целия свят.

Инциденти има регистрирани в САЩ, Испания, Великобритания и други страни. Най-вероятно с атмосферата се случва нещо. Може би 1000 черни птици и скорци в Мисури, 650 лешояди в Гвинея-Бисау и 50 птици в Индия бяха отровени от някакво съединение. Важно е да се отбележи, че хората са открили птиците в близост до коловози с телесни наранявания.

Според американските служители проблемът е в екстремното време. Те апелират обръщат внимание на факта, че съобщенията за смъртта на птиците започнали да идват точно по време на гръмотевична буря в неделя.

Лесовъд в Индия отбеляза, че смъртта в регионите на страната му може да се дължи на факта, че птиците ядат храна, обработена с пестициди. Също така, не може да се изключи инфекциозно заболяване. Специалистите събраха някои птици, за да ги прегледат. Това ще отнеме няколко дни. Междувременно хората продължават да намират абсолютно цели, но мъртви птици.

Надяваме се ситуацията да се изясни скоро.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook