Нови подробности за починалия китайски гражданин в Банско, разбра се всичко

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Починалият в хотел в Банско китайски гражданин с британски паспорт от 2 години въобще не е посещавал Китай, така че няма вероятност смъртта му да е свързана с усложнения от коронавирус. Това каза главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев, цитиран от Канал 3.

“Това, което знаем към момента е, че след като му е прилошало, потърсил е медицинска помощ, спешна помощ е констатирала смъртта”, каза доц. д-р Ангел Кунчев.

Д-р Ангел Кунчев разкри от коронавирус ли е умрял китайският турист в Банско “Говори се за възпалителен процес – пневмония и т. н., допълнителната информация, която е събрана със съдействието на органите на МВР и по данни на негови близки е, че човекът от 2 години въобще не е посещавал Китай.

Имал е сърдечни проблеми, прекарал е тежка операция, така че най-вероятно за това става въпрос. Но докато нямаме протокола от аутопсията, разбира се, не можем да бъдем на 100% сигурни”. Окончателните резултати се очакват днес.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook