Наглият ром Гибо, по-известен като Гибо Бейби, е влогърът, обявил чуждо дете за умряло

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Влогърът от ромски произход, който обяви чуждо живо дете за умряло, е същият психар, който в предишно свое скандално видео в ютюб обиждаше и заплашваше българите. Миналата година същото кльощаво ромче, видимо ядосано, обижда българите на български език, наричайки ги „смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, боклуци и извратени същества“.

„Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин“, започва своята реч ромът. „Мразя българите бе, разбирате ли, мразя ги от цялото дъно. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано…“, продължава той.

Поредната изцепка на смуглия наглец, който май има някакви отклонения

Същият ром, изживявайки се като влогър, наскоро обяви дъщерята на известен пазарджишки фотограф за своя, а след това съобщи в социалните мрежи, че детето е загинало в катастрофа. Слава богу, момичето си е живо и здраво. Близки на детето случайно виждат снимката и сигнализират бащата Стоян Георгиев. Скандалният случай стигна до полицията и прокуратурата в Пазарджик, като е поет и от отдел „Киберпрестъпност“.

Обяснението за поредната грозна провокация на така наречения „Гибо Бейби“ е, че искал да стане „известен“. Насладете се отново на гневната му тирада по наш адрес:

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook