Мъж хвана жена си да прави любов с ученик във ваната, отива в затвора

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Майка от Айдахо, която призна, че е правила любов с няколко непълнолетни, бе осъдена на 90 дни затвор.

Аманда Катрин Стийл ще прекара 3 месеца зад решетките и седем години условно, след като се призна за виновна по две точки от обвинението, съобщава „Дейли мейл“. Стил се призна за виновна през юни, след като постигна споразумение с прокурора. Разследването срещу нея започна в края на юни, след като свекър й я докладва на властите след слухове, че се мотае с група деца.

Според съдебните документи жертвите, включително 17-годишно дете, са бягали от училище, за да правят секс с нея. По това време тя била омъжена. „Жертвата каза, че познава няколко свои приятели, които са правили секс със Стийл“, се казва в полицейския доклад. През юли 2019 г. вече бившият съпруг я хванал с момче във ваната в къщата им. Когато се опитал да се намеси, Стийл се изнервила и му казала, че предположенията му са нелепи. В крайна сметка тя признала пред съпруга си и полицията, че е правила секс с непълнолетни и че поне един полов акт е станал в къщата на 17-годишното момче и един в тяхната къща.

Твърди се, че едно от момчетата е записало секса с Аманда, но по-късно казало на полицията, че записът е унищожен. Като част от присъдата Аманда ще трябва да положи 300 часа обществен труд и да плати глоба от почти 5000 долара.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook