Мъж от Сливен си поръча момиче по телефона… дойде дъщеря му

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

19-годишното момиче излъгало баща си, че е студентка в Бургас, а всъщност заработвало вечер..

Истински филм се разигра в живота на сливенски учител. 45-годишният даскал решил да си поръча проститутка, но изпаднал в шок, след като дошла собствената му дъщеря.

Случката се разиграла в средата на миналата седмица, докато съпругата му била на село, а семейният Л. К. посетил известен нощен бар в града, където предлагали момичета с консумация.

19-годишното момиче уж заминало за Бургас, за да се записва студентка в местния Свободен университет. Бащата решил да разпусне в навечерието на 15 септември и заедно с другари навестил бара.

След солидно количество алкохол компанията решила да се повесели и поръчала момичета. Учителят се качил на втория етаж на заведението и зачакал в специална кабинка. Вратата се отворила и се показала собствената му дъщеря, пременена според случая в изкусителен тоалет и грим.

Мъжът буквално откачил. Без да каже дума, махнал колана от панталона си и започнал да бие „студентката“.

Удрял я хем с колана, хем с юмруци по главата. Девойката се разпищяла и персоналът повикал полиция, която усмирила подивелия баща, пише в. „Струма“.

Докато полицаите го оковавали в белезници, бащата ги молил да не съобщават на съпругата му. След 24-часов полицейски арест бил пуснат от участъка. Срещу него е заведена преписка за едро хулиганство. Момичето пък е с разкъсни рани на главата.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook