Майка на болно от коронавирус 5-годишно момче разказа за преживения ужас

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Майка разкри, че нейният преди това „напълно здрав“ петгодишен син я е питал дали „ще умре“, след като е бил хоспитализиран с коронавирус. 30-годишната британка Лорън Фулбрук от Бромирд, Уорчестършир заявява, че здравето на сина й Алфи бързо се влошило, когато развил симптомите, включително температура над 42 ° С, халюцинации и повръщане, информира “Дейли мейл”. Лорън споделя как се е страхувала за живота на момчето си, докато той лежал безпомощно на болнично легло и я питал:

„Мамо, ще умра ли?“ Наричайки го „най-лошото преживяване в моя живот“, тя споделя историята си във Фейсбук, за да предупреди други родители, че дори и деца без здравословни проблеми могат да се заразят с Covid-19. Майката подробно обяснява как Алфи се влошил, след като посетил урок по плуване миналата седмица. Тя казва: „Той започна да звучи малко дрезгаво миналия понеделник и аз си помислих, че е погълнал твърде много хлор от урока си по плуване. После получи кашлица, която се влошаваше през целия вторник, след което температурата му внезапно започна да се вдига във вторник вечерта и стигна до 38,4, така че трябваше да го спра от училище. ” „Алфи продължаваше да казва, че се чувства добре, както обикновено прави. Но в четвъртък температурата му достигна 42.3 и не можах да я намаля. Тя обяснява: „Той не ядеше, почти не пиеше и каза, че не може да се движи. Тогава звъннах на 111 и те изпратиха линейка, но казаха, че болницата е заета и не могат да го настанят.

Те му свалиха температурата и казаха, че ако се влоши да звъннем отново. ” Отново се е наложила да се обади и описвайки страшния момент, когато по-късно малкото й момче е било в линейка на път за болница Лорън продължава: „По-късно същата вечер той повръщаше, халюцинираше, плачеше, казваше, че усеща, че главата му ще избухне и очите го болят”. Майката разказва как в болницата е направен тест за коронавирус, който се е оказал положителен. Лекарите са започнали да лекуват детето. След като престоява два дни в болничното заведение, на Алфи му е позволено да се върне у дома със строги карантинни ограничения. „Той все още се възстановява. Днес е първият ден, когато е поискал храна и малко си играе. Той все още има кашлица и лека температура, но се подобрява.

” Майката на две деца написа във Фейсбук публикацията, която е споделена повече от 51 000 пъти: „Коронавирусът НЕ е шега.Моля, спрете да не му обръщате внимание и да излагате не само собствения си живот на риск, но и този на всички останали, просто защото искате да отидете в бар или в ресторант или смятате, че се нуждаете от 7 пакета с 24 тоалетни ролки”. „Ефектите на болестта са ужасни. Трябваше да гледам как моят енергичен 5-годишен син спира да се движи, да яде, почти не пие или уринира. „Температурата му не падаше под 40-те, а най-високата беше 42,3, което предизвика повръщане.“ Тя завършва: „Така че, моля ви, останете за малко вкъщи, колкото по-скоро всеки се дистанцира социално, толкова по-рано всичко това ще свърши”.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook