Когато излезе на сцената, всички започнаха да се смеят! 8 години по-късно изглежда така и има 33 милиона долара

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Когато излязла на сцената, всички започнали да се смеят, мислейки, че жената ще се злепостави, особено след като заявила, че е на 47 години и планира да стане певица.

Но когато Сюзън започнала да пее, оставила всички с отворена уста. Сюзън Бойл се явила в британското шоу за таланти „Britain’s Got Talent“. С пълна самоувереност тя започна да пее и не обърна внимание на журито и публиката, които й се смеели.

Когато излезе на сцената, всички започнаха да се смеятНо много скоро изражението на лицата им се променило.  Сюзън се появи в шоуто през 2009 г., така че тя останала вдъхновение и пример, че годините са само цифра и че талантът трябва да се цени.


Междувременно Сюзън пяла на Барак Обама и британската кралица, дори и на папата и е спечелила повече от седем милиона долара.

След това се издигнала в кариерата си, на възраст 53 години. По-късно обаче болестта и смъртта на сестра й я разтърсват много. Поради тези причини бавно се оттегля от обществото. Както бе казала по-рано, тя не иска да присъства постоянно в обществото.

Нейното богатство се оценява на 33 млн.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook