Българин, преживял епидемията в Китай: Ако сега не се заключите вкъщи, ще стане страшно!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Българин, живеещ в Китай, разказва как китайците са преминали през епидемията от коронавирус. Младежът, на име Daniel Tsachev, живее там от няколко години и работи във фризьорски салон. Най-важни са първите 14 дни, след като затворят държавата. Стойте си в къщи. Не излизайте. Комуникирайте по интернет. Ще спре епидемията и по-бързо ще се върнете към нормалния начин на живот. Ще може да се върнете на работа и да изкарвате пари. Ако сега не се заключите вкъщи, ще стане страшно.

Както знаете, в България по-голямата чат от населението са възрастни хора. Ще гледате родителите ви как си отиват, а по-страшно от това няма”, казва стилистът. Според него в България нещата още се приемат на шега от повечето хора, което е огромна грешка.

Той е категоричен, че само строгата карантина е спряла епидемията в Китай. “Тук вече животът се връща в нормален ритъм. Клубовете още са затворени,  ресторантите пускат само даден брой клиенти. Но Китай вече е най- сигурното място. В началото обаче не беше така. Всеки ден умираха по 200-300 човека. Просто вървяха по улиците и падаха. Беше наистина страшно. Но не трябва да се паникьосвате. Просто си стойте в къщи. Със сигурно ще загубите пари, но ще останете живи!” Казва българинът.

Целият му разказ гледайте във видеото:

 

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook